### Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 182<sup>nd</sup> Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee June 15, 2023 AGENDA

Topic: The committee will meet in open session to discuss and make recommendations on the selection of strain(s) to be included in the periodic updated COVID-19 vaccines for the 2023-2024 vaccination campaign.

<b>EST Time</b>	Presentation/Presenter
8:30 a.m.	Opening Remarks: Call to Order and Welcome (5 Min)
	Arnold Monto, M.D. Acting Chair, VRBPAC     Emeritus Professor of Public Health and Epidemiology     University of Michigan
	Administrative Announcements, Roll Call, Introduction of Committee, Conflict of Interest Statement (15 Min)
	Sussan Paydar, Ph.D. Designated Federal Officer, VRBPAC Division Of Scientific Advisors and Consultants Center for Biologics Evaluation and Research (CBER), FDA
8:50 a.m.	FDA Introduction (20 Min)
	Opening Remarks (5 Min)
	Peter Marks, M.D. Ph.D. Center Director, CBER, FDA
	Considerations for Selection of the composition of COVID-19 Vaccines for the 2023-2024 Season (10 Min)
	David C. Kaslow, M.D.     Director     Office of Vaccines Research and Review (OVRR), CBER, FDA
	Q/A – 5 Min
9:10 a.m.	CDC Presentations (60 Min total including Q/A)
	Update on COVID-19 Vaccine Bivalent Effectiveness (25 Min)
	Ruth Link-Gelles, PH.D., M.PH.     LCDR, U.S. Public Health Service     COVID-19 Vaccine Effectiveness Program Lead     National Center for Immunization and Respiratory Diseases, CDC

# Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 182<sup>nd</sup> Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee June 15, 2023 AGENDA

	Q/A – 5 Min
	Update on Current Epidemiology of the COVID-19 Pandemic and SARS-CoV-2 Variants (25 Min)
	Natalie J. Thornburg, Ph.D.     Acting Chief, Laboratory Branch     Coronavirus and Other Respiratory Viruses Division     National Center for Immunization and Respiratory Diseases, CDC  Q/A – 5 Min
10:10 a.m.	WHO Presentation (35 Min Total including Q/A)
	WHO TAG-CO-VAC May 2023 recommendation on the antigen composition of COVID-19 vaccines (25 minutes)
	Kanta Subbarao, M.D. M.PH.     Director, WHO Collaborating Center for Research and Reference on Influenza, The Peter Doherty Institute for Infection and Immunity, Melbourne, Australia
	Q/A – 10 Min
10:45 a.m.	Break (15 min)
11:00 a.m.	Moderna Presentation (30 Min Total including Q/A)
	Moderna COVID-19 Variant Vaccines (25 minutes)
	Rituparna Das - VP, Clinical Development – Therapeutic Area Head, Respiratory Vaccines
	Darin Edwards – Executive Director, COVID-19 Lead
	Q/A –5 Min

# Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 182<sup>nd</sup> Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee June 15, 2023 AGENDA

11:30 a.m.	Pfizer presentation (30 Min Total including Q/A)
	2023-24 COVID-19 Vaccine Formula: Pfizer/BioNTech Clinical and Preclinical Supportive Data (25 minutes)
	Kena A. Swanson, Ph.D.     Vice President, Viral Vaccines,     Vaccine Research and Development, Pfizer Inc.
	Q/A –5 Min
12:00 p.m.	Novavax presentation (30 Min Total including Q/A)
	Novavax Data in Support of 2023-2024 Vaccine Update (25 Min)
	Filip Dubovsky, M.D.     Executive Vice President and Novavax Chief Medical Officer     Novavax
	Q/A – 5 min
12:30 p.m.	Lunch (30 Min)
1:00 p.m.	Open Public Hearing (60 Min)
2:00 p.m.	FDA Presentation (30 Min Total including Q/A)
	FDA Considerations and Recommendation for Changes to COVID-19 Vaccine Strain Composition (25 Min)
	Jerry Weir, Ph.D.     Director, Division of Viral Products     Office of Vaccines Research and Review, CBER, FDA
	Q/A - 5 Min
2:30 p.m.	Additional Q & A for CDC, FDA and Sponsor Presenters (20 Min)
2:50 p.m.	Break (10 min)

# Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 182<sup>nd</sup> Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee June 15, 2023 AGENDA

3:00 p.m.	Committee Discussion of Vaccine Strain Selection and Voting (120 Min)
5:00 p.m.	Meeting Adjourned - DFO