FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA)

Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 170th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee October 14-15, 2021 DRAFT AGENDA

October 15, 2021:Topic II: The committee will meet in open session to discuss the EUA of the Janssen Biotech Inc. COVID-19 vaccine for the administration of a booster dose, to individuals 18 years of age and older

Time	Presentation/Presenter
8:30 a.m.	Opening Remarks: Call to Order and Welcome (10 min)
	Arnold Monto, M.D. Acting Chair, VRBPAC
	Professor of Public Health and Epidemiology, University of Michigan
	Administrative Announcements, Roll Call, Introduction of Committee,
	Conflict of Interest Statement (20 min)
	Prabhakara Atreya, Ph.D. Acting Designated Federal Officer, VRBPAC
	Director, Division Scientific Advisors and Consultants, CBER, FDA
9:00 a.m.	FDA Introduction (15 min)
0.00 a	1 DAME GAGGOT (10 mm)
	Introduction of the Topic (5 Min)
	Peter Marks, M.D. Ph.D.
	Center Director
	CBER, FDA
	Background (5 Min)
	Sudhakar Agnihothram, Ph.D.
	Division of Vaccines and Related Product Applications (DVRPA),
	OVRR, CBER, FDA
	• Q/A – 5 Min
	♥ Q/A = 5 IVIII1
9:15 am	Sponsor Presentation (45 Min)
	Efficacy, Safety and Immunogenicity data for Booster Dose of Janssen
	COVID-19 vaccine (Ad26.COV2.S)Janssen/Johnson & Johnson
	Day Harry M.D.
	 Penny Heaton, M.D. Global Therapeutic Area Head, Vaccines,
	Janssen Research & Development, Johnson & Johnson
	' '
	 Johan Van Hoof, M.D., Managing Director, Janssen Vaccines & Prevention B.V.,
	Johnson & Johnson
	Dan Barouch, M.D., Ph.D.
	William Bosworth Castle Professor of Medicine
	Harvard Medical School;
	Ragon Institute of MGH, MIT, and Harvard;
	Director, Center for Virology and Vaccine Research, Beth Israel
	Deaconess Medical Center

FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA)

Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 170th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee October 14-15, 2021 **DRAFT AGENDA**

	1
	 Sebastian Schneeweiss, M.D., Sc.D., Co-founder and Science Lead, Aetion Inc. Macaya Douoguih, M.D., M.P.H. Head, Janssen Clinical Development and Medical Affairs, Janssen Vaccines & Prevention B.V., Johnson & Johnson
10:00 am	FDA Presentation (50 min)
	 Rachel Zhang, M.D. & Timothy Brennan, Ph.D., M.D., M.S. Medical Officers Division of Vaccines and Related Products Applications (DVRPA) Office of Vaccines Research and Review (OVRR) Center for Biologics Evaluation and Research (CBER), FDA Artur Belov, Ph.D. Operations Research Analyst Immediate Office of the Director (IOD) Office of Biostatistics and Epidemiology (OBE), CBER, FDA Narayan Nair, Ph.D. Operations Research Analyst Director, Division of Epidemiology Office of Biostatistics and Epidemiology (OBE), CBER, FDA Q/A – 5 min
10:50 am	BREAK (10 min)
11:00 am	OPEN PUBLIC HEARING (60 min)
12:00 pm	Lunch (30 Min)
12:30 pm	Additional Q & A regarding Sponsor and FDA presentations (45 Min)
1:15 pm	Committee Discussion and Voting (120 min)
3:15 pm	Break (15 Min)

FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA)

Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 170th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee October 14-15, 2021 DRAFT AGENDA

3:30 pm	NIH Mix and Match Booster Study Presentation (45 min)
	 Kirsten Lyke, M.D. Professor of Medicine University of Maryland Q/A – 10 min
4:15 pm	Committee Discussion of FDA Questions (45 min)
5:00 pm	Meeting Adjourned